Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Werkbezoek

Pact Zaandam Oost

vrijdag 7 juli 2023

15:00 - 17:00
Locatie

Zaans Toneelhuis, Cornelis van Uitgeeststraat 2, 1508 EH Zaandam

Toelichting

Beste Raadsleden,

Het Pact Poelenburg en Peldersveld is sinds februari 2020 van kracht. De afgelopen jaren hebben we ervaring opgedaan met het samenwerken aan de opgaven in deze wijken. Graag vertellen wij u over welke zichtbare resultaten er behaald zijn op de opgaven Jeugd, Participatie en armoede, veiligheid en Fijn Wonen.
Vorig jaar heeft het Rijk een integrale, langdurige aanpak gelanceerd voor gebieden waar sprake is van een concentratie van sociaal-economische problematiek, onder de noemer Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid.Het gaat om 20 gebieden in Nederland, waaronder Zaandam Oost in Zaanstad. Het Pact Poelenburg Peldersveld gaat dit jaar over in het Pact voor Zaandam Oost.

Met veel plezier nodigen wij u, als een van de partners in het Pact, uit voor het werkbezoek aan het Pact op:

7 juli 2023 van 15:00 tot 17:00 uur in het Zaans Toneelhuis,
Cornelis van Uitgeeststraat 2, 1508 EH Zaandam.

Tijdens deze middag wordt u bijgepraat over het Pact Poelenburg Peldersveld en hoe we de aanpak willen verbreden naar Zaandam Oost. Samen bespreken we de uitdagingen en we vragen u mee te denken over relevante vraagstukken met het oog op de toekomst en de uitbreiding naar Zaandam Oost.

We zien u heel graag op 7 juli. Het belooft een informatieve en actieve bijeenkomst te worden.

Aanmelden kan door een mail te sturen naarraadsgriffie@zaanstad.nl vóór 1 juli 2023.

Met vriendelijke groet,

Remy Justus en Marieke Sloep
Programmadirecteuren Pact Poelenburg Peldersveld

Steunfractieleden ontvangen een vergoeding voor commissies en evenementen die door de Agendacommissie zijn aangemerkt als Zaanstad Beraad. Werkbezoeken georganiseerd vanuit de griffie worden als zodanig aangemerkt.

Agenda documenten