Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Werkbezoek

Stadsexpeditie - Noord

zaterdag 10 september 2022

13:00 - 17:00

Toelichting

Steunfractieleden ontvangen een vergoeding voor commissies en evenementen die door de Agendacommissie zijn aangemerkt als Zaanstad Beraad. Werkbezoeken georganiseerd vanuit de griffie worden als zodanig aangemerkt.

Op zaterdag 10 september is de eerste Expeditie Zaanstad Noord!
Tijdens dit evenement kunnen inwoners fietsen langs bijzondere plekken in Wormerveer, West-Knollendam, Krommenie en Assendelft. Plekken waar al mooie dingen gebeuren of nog gaan gebeuren! Plekken waar we samen werken aan de toekomst: bijvoorbeeld met nieuwe woningen, ruimte voor ontmoeting, natuur en cultuur, goede scholen, bedrijven en fietspaden. En waar we onze geschiedenis natuurlijk niet vergeten.

Op verschillende locaties is op 10 september informatie te vinden over projecten en kunnen inwoners hierover meedenken. En ontmoeten ze de mensen die zich hiervoor inzetten. Ook is er op iedere plek iets bijzonders te beleven: voor kinderen, kunst, muziek, sport of iets lekkers te eten. Het programma vindt u in de bijlage.

Uitnodiging voor raadsleden: ga mee met de stadsexpeditie
De Expeditie Zaanstad Noord maakt ook onderdeel uit van het inwerkprogramma van de raad en het college. Daarom organiseren we voor u op vier locaties een korte toelichting door de wethouder, programmamanger MAAK.Noord en de wijkmanagers:

13:00 Marktplein Wormerveer: aftrap Expeditie Zaanstad Noord door de wethouder en bezoek de Zaanse Zomerbus
14:00 Groote Weiver Wormerveer en informatie over projecten in Wormerveer
15:00 Agathepark Krommenie: informatie over projecten in Krommenie
16:00 Kaaikplein Assendelft: bezoek aan het Sociaal Winkeltje en informatie over projecten in Assendelft

Het onderwerp ‘gezondheid’ heeft hierbij onze speciale aandacht. Tussendoor kunt u natuurlijk ook de andere 9 locaties bezoeken van de Expeditie! Meer informatie volgt binnenkort.

Expeditie Zaanstad Noord wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Zaanstad, in samenwerking met verschillende partijen uit de omgeving. Ga voor meer informatie naar: maaknoord.zaanstad.nl

Agenda documenten