Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Overige evenementen

Tafeltjesavond windturbines

dinsdag 28 maart 2023

19:00 - 21:00
Locatie

STOPERA, Amstel 1 te Amsterdam

Toelichting

Geachte griffiers van gemeenteraden van gemeenten die grenzen aan Amsterdam: Zaanstad, Oostzaan, Landsmeer, Broek in Waterland, Diemen, Stichtse Vecht, Ronde Venen en Ouder-Amstel,


Zoals bekend is het college van de gemeente Amsterdam van plan om haar doelstelling van 52  MW te realiseren in de groene gebieden rondom  Amsterdam en in de Noorder IJplas. Iets waar alle buurgemeenten iets van kunnen en waarschijnlijk iets van moeten vinden, gezien de impact die invulling van de genoemde ambitie op de leefomgeving van de inwoners van uw gemeente heeft. De gemeente Amsterdam heeft namelijk zoekgebieden aangewezen die direct grenzen aan uw eigen gemeenten, wat een grote impact kan hebben voor uw inwoners. Om alle gemeenteraadsleden van ook uw gemeente te informeren willen wij u graag attenderen op onderstaande Tafeltjesavond, te organiseren door de griffie namens de gemeenteraad van Amsterdam.


Aanwezigheid van de leden van uw gemeenteraad wordt bijzonder op prijs gesteld. Daarom het verzoek onderstaande uitnodiging aan alle raadsleden en fractieassistenten toe te sturen en indien mogelijk via de media uw inwoners herop te attenderen. Via de website van de tafeltjesavond kunnen zij zich als bezoeker inschrijven. (https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/gemeenteraad/nieuws/2023/raad-organiseert-tafeltjesavond/?reload=true)